Gå til indhold

Nyheder

Tags

Sortering

Vejen til afvikling af COVID-19-restriktioner

Mar 22, 2021

Kriminalforsorgen har i forbindelse med COVID-19 iværksat tiltag for at begrænse smittespredning. Der er nu lagt en plan for, hvordan og hvornår tiltagene forventes afviklet.

Indsatte får mulighed for mere beskæftigelse

Maj 15, 2020

Kriminalforsorgen begynder gradvist at åbne mere for indsattes muligheder for beskæftigelse. Det sker på grundlag af en sundhedsfaglig vurdering.

Visse ansatte i kriminalforsorgen kan nu testes for COVID-19

Apr 01, 2020

Visse ansatte i kriminalforsorgen med lette symptomer på COVID-19 kan nu blive testet for smitte. Samtidig fortsætter test af indsatte – otte er testet, hvoraf fortsat en er testet positiv.

Kriminalforsorgen styrker samarbejdet med andre myndigheder

Jan 29, 2020

Et styrket samarbejde med andre myndigheder skal skabe bedre forløb for de indsatte i landets fængsler.

Kriminalforsorgen opruster sundhedsbetjeningen

Dec 09, 2019

En ny model for sundhedsbetjening af indsatte tager snart form i område Syddanmark. Modellen skal sikre et stærkt sundhedsfagligt miljø og ensartet behandling i institutionerne.

Jyderup Kvindefængsel sendes i udbud

Sep 04, 2019

Danmark får et rent kvindefængsel, når Jyderup Fængsel bygges om med opstart i marts 2020. Ombygningsopgaven er netop sendt i udbud.

100.000 besøg i fængsler og arrester hvert år

Maj 03, 2019

Besøg af pårørende og advokater er en vigtig ret for indsatte i landets fængsler og arrester – og dem er der mange af, viser seneste udgave af tal fra kriminalforsorgen.

Far er i fængsel

Feb 18, 2019

I en ny film fortæller indsatte om at være far i fængsel, og om hvad de får ud af at deltage i forældregrupper.

Sat i fængsel derhjemme

Dec 13, 2018

Amir på 21 år har fået en dom på 60 dage. Han har fået tilladelse til at afsone hjemme i fodlænke, fordi han har et arbejde.

10 år med God Løsladelse

Dec 10, 2018

I år er det 10 år, siden ’God Løsladelse’ blev etableret. Et tværfagligt samarbejde, der skal medvirke til at nedsætte risikoen for, at de løsladte begår ny kriminalitet, ved at sørge for en koordineret handleplan mellem kommunen og kriminalforsorgen.