Gå til indhold

Nyt og presse

To fængselsbetjente på en gang

Journalister og medier kan her finde information om kriminalforsorgen. Du kan blandt andet se, hvordan du kontakter indsatte og søger om tilladelse til interview.

Pressevagten kan kontaktes på tlf. 7255 4141 og presse@krfo.dk.

Er du skoleelev, studerende eller forsker – læs mere her.

Seneste nyheder

Tusindvis af børn har forældre i fængsel – nyt materiale skal hjælpe

Maj 28, 2024

I Danmark er der konstant omkring 4.000 børn med forældre i fængsel. Nyt informationsmateriale til blandt andet lærere og pædagoger skal være med til at sikre, at børnene får bedre støtte.

Kosovos parlament godkender traktat og baner vejen for, at etablering af fængsel kan gå i gang

Maj 23, 2024

Traktaten mellem Danmark og Kosovo er nu godkendt i Parlamentet i Kosovo. Dermed kan den nu sættes i kraft, og klargøring af fængslet kan gå i gang. Afsoningen i Kosovo skal ske efter danske regler og inden for rammerne af Danmarks internationale forpligtelser, hvorfor fængslet skal tilpasses danske standarder.

Rift om puljemidler til kriminalitetsforebyggende projekter – se modtagerne her

Maj 16, 2024

Mentorordning, studiestøtte, gældsrådgivning og et leg&bevægelses-projekt til børn af indsatte – modtagerne af kriminalforsorgens civilsamfundspulje er fundet.

Tæsk og trusler – fængselsbetjente gør op med fordomme

Apr 22, 2024

Mange har en forestilling om, hvad en fængselsbetjent laver. Nogle af dem er meget dramatiske og kommer fra film og tv-serier. Men fiktionens verden er langt fra virkelighedens, og en ny kampagne gør nu op med fordommene.