Gå til indhold

Nyheder

Tags

Sortering

Nyt forebyggelses- og mæglerkorps skal styrke arbejdsmiljøet i kriminalforsorgen

Feb 12, 2024

Et nyt forebyggelses- og mæglerkorps skal bidrage til at forbedre sammenhængskraften i institutionerne og styrke arbejdsmiljøet for alle medarbejdere i tæt samspil med det eksisterende psykologkorps.

Flere nye legepladser i fængsler skal hjælpe børn af indsatte

Jan 18, 2024

Nye besøgsfaciliteter skal gøre det til en bedre oplevelse for børn at besøge forældre i fængsler og arresthuse landet over.

Nyt familiehus skal forebygge kriminalitet og sikre børns trivsel

Jan 05, 2024

Familiehuset i Engelsborg Udslusningsfængsel skal bidrage til at lette overgangen for indsatte og deres familier fra afsoning til et kriminalitetsfrit liv.

Hundetræning bag tremmer udvides til endnu et fængsel

Dec 20, 2023

Efter at have oplært mere end 40 servicehunde i Søbysøgård Fængsel udvider kriminalforsorgen nu den succesfulde ordning til Jyderup Fængsel.

Kriminalforsorgen åbner for første gang pop-up skole i et fængsel

Dec 06, 2023

Kriminalforsorgen åbner en ny pop-up skole i Vestre Fængsel i København. Det er første gang, at der bliver åbnet en skole i et fængsel.

Pulje til kriminalitetsforebyggende projekter er offentliggjort

Dec 01, 2023

Som en del af kriminalforsorgens flerårsaftale 2022-25 etableres en pulje, der skal understøtte kriminalitetsforebyggende projekter. Puljen er offentliggjort og forventes at åbne for ansøgninger 1. januar 2024.

Højeste antal udenlandske indsatte overført til afsoning i deres hjemlande

Nov 28, 2023

Rekordmange udenlandske indsatte i danske fængsler er i år overført til deres hjemlande, hvor de skal afsone resten af deres dom. Der er indtil videre i år overført 42 afsonere, som tilsammen har op til 160 års fængselsstraf tilbage af afsoningen, og det giver tiltrængt plads i danske fængsler.

Gummitandbørster indført i arrester og fængsler

Nov 23, 2023

For at minimere risikoen for voldelige overfald og selvskade i danske arrester og fængsler er der indført mulighed for at indkøbe gummi- og plastikgenstande.

Ny vejledning om kønsminoriteter i fængsler og arresthuse

Nov 17, 2023

Kriminalforsorgen har udarbejdet en ny vejledning, der skal klæde personalet på til at tage imod kønsminoriteter i kriminalforsorgens institutioner.

Ryk direkte i fængsel på Kulturnatten

Okt 09, 2023

Nytorv Fængsel åbner portene på Kulturnatten fredag den 13. oktober og giver gæsterne et unikt indblik i alt det, som foregår bag murerne hos kriminalforsorgen.