Gå til indhold

Nyheder

Tags

Sortering

Visse ansatte i kriminalforsorgen kan nu testes for COVID-19

Apr 01, 2020

Visse ansatte i kriminalforsorgen med lette symptomer på COVID-19 kan nu blive testet for smitte. Samtidig fortsætter test af indsatte – otte er testet, hvoraf fortsat en er testet positiv.

Jyderup Kvindefængsel sendes i udbud

Sep 04, 2019

Danmark får et rent kvindefængsel, når Jyderup Fængsel bygges om med opstart i marts 2020. Ombygningsopgaven er netop sendt i udbud.

Kriminalforsorgen professionaliserer sin ejendomsadministration

Feb 13, 2019

Med over 4.000 indsatte i fængsler og arresthuse over hele landet er kriminalforsorgen en af statens største ejendomsbesiddere.

Medarbejdere fra Møgelkær Fængsel er nu omplaceret

Dec 20, 2018

Medarbejderne fra Møgelkær Fængsel har fået arbejde ved andre tjenestesteder. De fleste tæt på fængslet.

10 år med God Løsladelse

Dec 10, 2018

I år er det 10 år, siden ’God Løsladelse’ blev etableret. Et tværfagligt samarbejde, der skal medvirke til at nedsætte risikoen for, at de løsladte begår ny kriminalitet, ved at sørge for en koordineret handleplan mellem kommunen og kriminalforsorgen.

De første transportbetjente er kørt afsted

Dec 04, 2018

I fredags forlod det første hold af transportbetjente skolebænken og kørte ud i de tre transportenheder, der skal overtage arrestanttransporter fra politiet.

Pølser og skåltaler i Herstedvesters nye værksted

Nov 27, 2018

Der var tændt op i grillen og humøret var højt, da Herstedvester Fængsel indviede sit nye montage- og bogbinderiværksted, hvor der er lys og luft til beskæftigelse af op til 50 indsatte.

Den nye anstalt i Nuuk toner frem

Nov 26, 2018

Den nye anstalt i Nuuk er den første i Grønland med et lukket afsnit. Den forventes at åbne i foråret 2019. Naturen er tænkt ind som resocialiserende element i arkitekturen og kunsten på den nye anstalt.

Se kriminalforsorgens seneste statistik

Nov 20, 2018

Kriminalforsorgens statistik for 2017 er blevet offentliggjort og ligger på kriminalforsorgen.dk.

Ringe Fængsel er nu officielt udvisningsfængsel

Nov 06, 2018

Justitsminister Søren Pape Poulsen har været på besøg i Ringe Fængsel, der har fungeret som udvisningsfængsel siden 1. oktober. Der er plads til 86 udvisningsdømte udlændinge i fængslet.