Gå til indhold

Nyheder

Tags

Sortering

Hvis jeg bare kan så et lille bitte frø

Sep 21, 2018

Leva er lige startet på fængselsbetjentuddannelsen og bliver klædt godt på, inden hun skal i sin første praktik i Storstrøm Fængsel. Hun bliver bl.a. undervist i konflikthåndtering, rapportskrivning og visitering.

Topsikret fængsel fylder et år

Sep 13, 2018

Det topsikrede Storstrøm Fængsel på Falster nærmer sig etårsdagen. I dag sidder der 196 indsatte bag den seks meter høje ringmur.

De skal opbygge en helt ny kultur

Feb 09, 2018

33 medarbejdere blev torsdag den 1. februar vist rundt på deres nye arbejdsplads, Storstrøm Fængsel. Kom med på turen i det nye, topmoderne fængsel.

Det nye fængsel er blevet indtaget

Nov 10, 2017

Nu er de første 54 indsatte på plads. Den 10. november er den første af de fem bygninger på Storstrøm Fængsel dermed officielt i fuld drift. Den næster åbner til februar.

Storstrøm Fængsel er sikkerhedstjekket

Okt 13, 2017

Politiet og Kriminalforsorgen har ransaget det nye fængsel på Falster og sikret, at det er klar til at tage imod de første indsatte i slutningen af oktober.

Velkommen til Danmarks nye fængsel

Sep 27, 2017

I dag, onsdag den 27. september, er den officielle indvielsesdag for det nye Storstrøm Fængsel på Falster. Fængslet blev budt velkommen af både Kriminalforsorgens direktør, justitsminister Søren Pape Poulsen og den lokale borgmester.