Gå til indhold
Kriminalforsorgen > Om kriminalforsorgen > Nyt og presse > Nyheder > Straffuldbyrdelsesloven i ny udgave

Straffuldbyrdelsesloven i ny udgave

Jun 21, 2017

Straffuldbyrdelsesloven med kommentarer er kommet i ny udgave, hvor alle de seneste års mange lovændringer er med.

​Forfatterne, Jakob Schiøler og Ane Dragsted, med et par trykfriske eksemplarer af den nye kommenterede udgave af Straffuldbyrdelsesloven ​Forfatterne, Jakob Schiøler og Ane Dragsted, med et par trykfriske eksemplarer af den nye kommenterede udgave af Straffuldbyrdelsesloven

Straffuldbyrdelsesloven regulerer de indsattes pligter og rettigheder. Den er grundlaget for hele Kriminalforsorgens virke.

Nu er bogen Straffuldbyrdelsesloven med kommentarer kommet i 2. udgave. 1. udgave udkom i 2003, og siden er der kommet et væld af lovændringer til. De er alle med i den nye udgave – frem til og med den 1. oktober 2016.

Bogen er skrevet af chef for Koncern Jura og Statistik Jakob Schiøler og chefkonsulent  Ane Dragsted – begge arbejder i Direktoratet for Kriminalforsorgen. Bogen indeholder dels selve loven, dels en kommentar til hver enkelt af de 126 paragraffer. Her gennemgås baggrunden for den enkelte paragraf, domme og ombudsmandssager, ligesom kommentaren omtaler administrativ praksis og retspraksis og Kriminalforsorgens egne regler.

Sådan skaffer du bogen
Straffuldbyrdelsesloven med kommentarer, 2. udgave, er på 612 sider og koster 900 kroner. Den kan bestilles på www.djoef-forlag.dk.

PRESSEVAGT

presse@krfo.dk
7255 4141
+45 7255 4141

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyheder på mail