Gå til indhold
Kriminalforsorgen > Om kriminalforsorgen > Nyt og presse > Nyheder > Louise Adrian og fangekoret vinder pris

Louise Adrian og fangekoret vinder pris

Jun 08, 2018

Den 7. juni vandt organist Louise Adrian, stifter af fangekoret, Fællesskabsprisen, der hylder hverdagens helte, der gør en forskel for andre.

Fangekoret underholdte med et par sange. Flere af sangene var skrevet af indsatte. Fangekoret underholdte med et par sange. Flere af sangene var skrevet af indsatte.

Den 7. juni vandt organist Louise Adrian, stifter af fangekoret, Fællesskabsprisen, der hylder hverdagens helte, der gør en forskel for andre.

I høj solskin på Oslobåden sad mange dygtige ildsjæle fra hele landet og ventede spændt på, hvem der mon løb med de forskellige priser til årets uddeling af Fællesskabsprisen. I alt skulle 10 priser uddeles og som noget nyt i år var der et projekt, der kunne vinde publikumsprisen, hvor det er danskerne der stemmer – og ikke som de ni andre priser, hvor det er en jury, der bestemmer. Og netop publikumsprisen gik til Louise Adrian og Fangekoret.

Fællesskabsprisen har siden 2014 hyldet hverdagens mange oversete helte, der udgør velfærdssamfundets usynlige bærende søjler, og som gør en ekstraordinær forskel for fællesskabet.

Der var mange indstillede til priserne og faktisk havde kriminalforsorgen hele to projekter med.

Det ene var ungegruppen på Vestre Fængsel, som er en særlig afdeling for varetægtsfængslede op til 18 år, hvor socialpædagog, fængselsbetjente, lærer og socialrådgiver lægger et stort arbejde i at give de unge trivsel, læring og udvikling. Dette projekt vandt desværre ikke.

Det andet var Louise Adrian og Fangekoret, der altså vandt den nye pris.

  
Statuetten, som blev overrakt til prisvinderne, er blevet fremstillet af smedjen på Horserød Fængsel.

Louise Adrian havde travlt med at tale med journalister

Louise Adrian, Fangekoret og Mette Frederiks (S) stillede op til fællesbillede

PRESSEVAGT

presse@krfo.dk
7255 4141
+45 7255 4141

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyheder på mail