Gå til indhold

Ungekriminalforsorgen Kolding

Bygning hvor Ungekriminalforsorgen i Kolding holder til

Ungekriminalforsorgen Kolding fører et personrettet og organisatorisk tilsyn for børn og unge mellem 10 – 17 år, der af Ungdomskriminalitetsnævnet er pålagt at efterleve en straksreaktion eller et forbedringsforløb. Det personfokuseret tilsyn, har til hensigt at sikre, at barnet eller den unge gennemfører sit forbedringsforløb og eventuelle straksreaktion. Det organisatoriske tilsyn, har til hensigt at sikre, at kommunen iværksætter de foranstaltninger, der er truffet afgørelse om, skal være indeholdt i forbedringsforløbet

Den pågældende bliver tilknyttet en ungetilsynsførende fra Ungekriminalforsorgen, som løbende vil indkalde barnet/den unge og forældrene til tilsynssamtaler. Derudover vil den ungetilsynsførende kontrollere, at de foranstaltninger som Ungdomskriminalitetsnævnet har fastsat bliver iværksat af kommunen og overholdt af barnet/den unge.

Vagttelefonen 7255 5317 har åbent alle hverdage mellem kl. 9.00-12.00.

Ungekriminalforsorgen Kolding hører under Kriminalforsorgen Vest. Du kan finde mere information om kriminalforsorgens organisering på siden struktur.