Gå til indhold

Ringe Fængsel

Luftfoto af Ringe Udvisningsfængsel

Ringe Fængsel er et lukket fængsel for udvisningsdømte indsatte. Fængslet har 95 pladser.

De indsatte afsoner på fællesskabsafdelinger, og i dagtimerne beskæftiges de på fængslets forskellige arbejdspladser. De indsatte har selvforplejning, og da fængslet er kontantfrit, køber de dagligvarer via fængslets nethandelsordning.

Ringe fængsel var tidligere et ungdomsfængsel, men fra oktober 2018 er klientellet ændret til kriminelle udvisningsdømte udlændinge.

Ringe Fængsel hører under Kriminalforsorgen Syddanmark. Du kan finde mere information om kriminalforsorgens organisering på siden struktur.

Læs Tilsynsrapport for Ringe Fængsel.

På træværkstedet produceres kasser, trægulve, opsatsplader til dyr, blomsterkasser m.m.

Montagen udfører forskellige opgaver som f.eks. sy-opgaver.

Produktionsværkstederne arbejder med skrueposer, monteringssæt m.v.

De udvisningsdømte indsatte arbejder desuden med vedligeholdelse af fængslets bygninger og grønne områder samt rengøring af afdelinger og fælleskontorer

Besøgstilladelse

Du skal have besøgstilladelse, før et besøg er muligt. Ansøgningsskema får du fra den indsatte.

Tidsbestilling

Den indsatte bestiller besøg ved henvendelse til personalet. Det er muligt at bestille besøg til maksimalt tre personer pr. besøg, og kun to af de besøgende må være over 18 år.

Besøgstider:

Lørdag  fra kl. 10-12  og  kl. 14-16
Søndag fra kl. 10-12  og  kl. 14-16

Besøg med overnatning

Der forefindes et besøgsrum til overnatning.  Der er mulighed for overnattende besøg alle dage i tidsrummet kl. 16:00 til efterfølgende dag kl. 14:30.

51 mennesker er beskæftiget i Ringe Fængsel. 33 er fængselsbetjente, mens de 10 værkmestre driver værkstederne, hvor de indsatte er beskæftiget.

51 medarbejdere
33 fængselsbetjente
10 værkmestre