Gå til indhold

KiF Holstebro

Billede af KiF Holstebro

Kriminalforsorgen i Frihed – forkortet KiF – står primært for at føre tilsyn med betinget dømte, prøveløsladte, behandlingsdømte og klienter i samfundstjeneste. KiF udarbejder også personundersøgelser til retten.

KiF Holstebro samarbejder med psykiatrien om at føre tilsyn med klienter, der er dømt til psykiatrisk behandling, da de er vurderet ikke egnet til almindelig afsoning.

KiF Holstebro har et lokalkontor i Viborg.

KiF Holstebro dækker kommunerne Holstebro, Struer, Lemvig, Morsø, Thisted, Herning, Ringkjøbing-Skjern, Ikast-Brande og hører under Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland. Du kan finde mere information om kriminalforsorgens organisering på siden struktur.

KIF Holstebro
Åbningstid

Mandag til torsdag: kl. 9.00-15.00
Fredag: kl. 9.00-13.00
Adgang på andre tidspunkter kun efter aftale.

Telefontid

Mandag til fredag: kl. 8.00-13.00
Mellem kl. 13.00 – 19.00 kan der lægges besked på telefonsvareren.

Telefon: 7255 7420
Telefontid: Mandag til torsdag kl. 10.00-14.00, fredag kl. 10.00-13.00

Intensiv Overvågning tager sig af al arbejdet med klienter, der er idømt en ubetinget dom på 6 mdr. eller derunder, og som har fået tilladelse til at afsone med fodlænke i eget hjem. Denne afdeling dækker de 11 kommuner, der hører til hovedkontoret og lokalkontoret.

Afdelingen har 13 medarbejdere inklusiv en daglig leder og er fagligt sammensat af socialrådgivere, fængselsbetjente og administrativt personale.

Afdelingens daglige ledelse består af 5 personer. I afdelingen er der ansat socialrådgivere, fængselsbetjente og administrativt personale.

800 klienter i tilsyn
1200 årlige personundersøgelser
40 afsoner i fodlænke