Gå til indhold

Brøndbyhus Udslusningsfængsel

Billede af Pension Brøndbyhus

På Brøndbyhus Udslusningsfængsel bor især dømte, der afsoner den sidste del af deres straf, eller som er i tilsyn. Der er 25 pladser i alt, hvor to af beboerne har mulighed for at bo i en udslusningslejlighed under mere private forhold.

Opholdet på kriminalforsorgens udslusningsfængsler er ofte en del af udslusningen til samfundet i den sidste del af en afsoning. Alle udslusningsfængsler modtager såvel kvinder som mænd, og på nogle kan beboerne under særlige omstændigheder medbringe børn. Det er frivilligt at være på et udslusningsfængsel, og hvis man ikke ønsker at bo der, kan man vende tilbage til fængslet.

Formålet ved udslusningen er at støtte og hjælpe den enkelte med at skabe en situation, der gør hende/ham bedre i stand til at leve en tilværelse uden kriminalitet.

Brøndbyhus Udslusningsfængsel hører under Kriminalforsorgen Øst. Du kan finde mere information om kriminalforsorgens organisering på siden struktur.

Alle beboere deltager i arbejde eller uddannelse på eller uden for udslusningsfængslet. Beboerne deltager også i forskellige programmer, der skal lede til et liv uden kriminalitet. Beboerne kan derfor få hjælp og støtte til at finde bolig, genoptage kontakten til familie, finde et job eller en praktikplads, komme i gang med en uddannelse, få styr på mulig gæld og det månedlige budget, og få sociale færdigheder, så man bedre kan begå sig i forskellige sociale sammenhænge.

Personalet på udslusningsfængslet er socialrådgivere, pædagogiske assistenter, administrativt personale og servicemedarbejdere.

 

Der er mulighed for at få besøg med op til to gæster. Beboeren må have ægtefælle/samlever/kæreste, såfremt hun/han er fyldt 18 år og kan fremvise dokumentation for sin alder.

Personalet skal kontaktes gennem forsorgen på fængslet eller KiF-afdelingen, hvis der ønskes forsamtale og besøg.

Tidsbestilling til besøg

Telefon: 72557760
Hverdage: 07.30-23.00
Weekender og helligdage: 08.00-23.00

Besøgstider

Mandag til torsdag: 15.00-23.00
Fredag: 12.00-23.00
Weekender og helligdage: 09.00-23.00.

Brøndbyhus Udslusningsfængsel blev åbnet i 1957. Det har tidligere været et Strandhotel, hvor Københavnerne ankom på cykel for at bade og spise frokost.

 

25 pladser
16 ansatte
2 udslusningslejligheder