Gå til indhold
Kriminalforsorgen > Om kriminalforsorgen > Nyt og presse > Nyheder > > Kriminalforsorgen deltager på Folkemødet

Kriminalforsorgen deltager på Folkemødet

Maj 17, 2018

Når Folkemødet på Bornholm åbner den 14. juni i år, er Kriminalforsorgen klar til at fortælle, at ”Vi er mere end fængsler”.

Kriminalforsorgen er sidste led i straffesagskæden. Kriminalforsorgen er sidste led i straffesagskæden.

Når Folkemødet på Bornholm åbner den 14. juni i år, er Kriminalforsorgen klar til at fortælle, at ”Vi er mere end fængsler”.

Kriminalforsorgen deltager på Folkemødet på Bornholm den 14.-17. juni 2018. Vi står på stand B13 på Nordlandspladsen ved siden af de andre myndigheder i Justitsministeriets koncern. Publikum kan derfor følge de enkelte led i straffesagskæden, mens de bevæger sig fra stand til stand.

Ved Kriminalforsorgens telt kan publikum høre, at ”Kriminalforsorgen er mere end fængsler”, når vi fortæller, at Kriminalforsorgen er en alsidig arbejdsplads, hvor medarbejdere arbejder for at begrænse kriminalitet og skabe tryghed i samfundet.

Publikum får mulighed for at prøve en fodlænke, finde forbudte ting med en hånddetektor, blive låst inde i en cellevogn og komme helt tæt på fængselsbetjentens hverdag, når de bliver udsat for svære dilemmaer og betjentenes todelte rolle. Kriminalforsorgens narkohunde lægger også vejen forbi for at vise deres kunnen.

Fredag den 15. juni klokken 14.00 deltager Kriminalforsorgens direktør, Thorkild Fogde, i en debat om fremtidens kriminalitetsudfordringer i Domstolsstyrelsens telt.

Det fulde program kan ses på Folkemødets hjemmeside.

PRESSEVAGT

presse@krfo.dk
7255 4141
+45 7255 4141

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyheder på mail